Dereotlu Mantarlı Pilav

Cuma, Şubat 28, 2014


10 adet mantarı ince dilimler halinde kesip 4 tatlı kaşığı tereyağında kavurun üzerine suda bekletilmiş 4 çay bardağı pirinci ekleyip kavurun , üzerine 1 adet et bunyon , 3 su bardağı kaynamış suyu ekleyip kısık ateşte pişirin , piştikten sonra üzerine dereotu ekleyin . Servis yapmadan önce dinlenmesini beklerseniz pilavınız daha lezzetli ve tane tane olacaktır .

You Might Also Like

0 yorum

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my Friends.

Bu bloğu hayatınızı kolaylaştıracak çabuk ve pratik bilgileri vermek amacıyla açtık .Tabii ki bu blogtaki tüm bilgileri yalnızca Biz bilmiyoruz ! İsterseniz sizlerde bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Güzellikleri beraberce paylaşabiliriz .
Lady's Cafe

Blog Listem

Popular Posts