LAVAŞ BÖREĞİ




25 Aralık 2011 Pazar

1yumurta  yarım çay bardağı sıvı yağ ve 1 çay bardağı sütü çırpın  .Kenarları kalın bir kabın içine  bir lavaşı serip  üzerine sosu sürün . Üzerine  lor ve rendelenmiş kaşar serperek  ikinci lavaşı da ekleyip  ayni işlemi tekrarlayın .  Üçüncü  lavaşı en üste koyup  üzerine sosu sürerek yedirin . Kısık ateşte iki tarafınıda kızartın. Pişince sıcak servis yapın .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan