Girit böreği




27 Temmuz 2011 Çarşamba

Girit böreği  
Bir adet  soğanı  ve  500 gr . kıymayı sıvı yağda kavurun 1 çay bardağı haşlanmış pirinç  maydanoz ve karabiberi eklediğimiz iç malzemeyi kenara alın 3 adet yufkayı 8 e bölüp iç harcından koyarak sigara böreği gibi sarın 190 derecede üstü kızarana kadar fırında pişirin . Sarımsaklı yoğurtla  servis edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan